Facebook kampanja


Facebook oglasi pružaju mogućnost ciljanog marketinga. Facebook oglasi se prikazuju na profilima korisnika, grupama ili fan stranicama. Ovakva vrsta marketinga pruža mogućnost oglašavanja određenim grupama korisnika (precizno tagetiranje interesa korisnika) prema lokaciji, dobu, polu, obrazovanju …

Ovakvoj platformi za oglašavanje ide u prilog i sve veći broj korisnika, više od tri i po miliona korisnika u Srbiji i milijardu korisnika u svetu. Velika prednost ovakvog marketinga je u tome što je brži, efikasniji i jeftiniji od klasičnog marketinga.

Facebook oglašavanje omogućuje Vam i potpunu kontrolu Vašeg budžeta za oglašavanje. Možete odabrati svoj dnevni budžet za oglašavanje koji se može menjati u bilo kom trenutku. Facebook oglasi sastoje se od tri dela: glavni deo (sam oglas), delovanje prijatelja (kome se sviđa) i “Sviđa mi se” taster za nove prijatelje. Cena po kliku obuhvata klik na bilo koji deo Facebook oglasa (uključujući i kad neko klikne na taster “Sviđa mi se”). Na Facebooku postoji više stotina hiljada firmi sa svojim profilima i svojim fanovima. Iskoristite i Vi prednosti oglašavanja na vodećoj društvenoj mreži pre nego što to učini Vaša konkurencija. Vaši fanovi mogu razmeniti svoja pozitivna iskustva međusobno i komunicirati direktno sa Vama.

Nudimo Vam uslugu osmišljavanja i kreiranja kampanje, praćenje i optimizaciju kampanje i izveštavanje o rezultatima. Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Facebook oglase, kontaktirajte nas i pronaći ćemo najbolje rešenje za Vas.

Šta i kako radimo?

Ko je na vezi?

Ko je na mreži: 10 gostiju i nema prijavljenih članova