Google kampanja


Google oglasi ili SEM (Search Engine Marketing) predstavljaju plaćeni način oglašavanja na internetu. Google oglasi imaju za cilj da Vaš internet sajt bude visoko pozicioniran u plaćenim rezultatima pretrage. Za razliku od SEO optimizacije, Google oglasi donose rezultate trenutno. Google AdWords pripadaju sistemu Pay Per Click (PPC) Internet marketinga. Kao što sam naziv kaže, sistem funkcioniše tako što oglašivač plaća oglas samo onda kada neko klikne na njega. Oglas je zapravo link koji vodi do sajta koji se oglašava, tako da oglašivač plaća samo onda kada neko putem oglasa dođe na njegov sajt. Ovde dakle važi pravilo da za određenu cenu plaćate 1 klik na oglas = 1 poseta vašem sajtu. Prikazivanje oglasa je besplatno, što dodatno jača Vaš brend ili sam proizvod.

Plaćena pretraga (sponzorisani link) ostvaruje maksimalan povrat sredstava uloženih u online marketing. Vaši oglasi mogu se prikazivati unutar rezultata pretrage Google pretraživača ili na internet stranicama Google-ovih partnerskih sajtova. Oglasi mogu biti tekstualni ili slikovni i prikazuju se samo ciljanoj grupi korisnika koji traže Vaše proizvode i usluge.

Nudimo Vam usluge osmišljavanja i kreiranja kampanja, praćenje i optimizaciju kampanja i izveštavanje o rezultatima. Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Google oglase, kontaktirajte nas i pronaći ćemo najbolje rešenje za Vas.

Šta i kako radimo?

Ko je na vezi?

Ko je na mreži: 13 gostiju i nema prijavljenih članova