Grafički dizajn

graficki_dizajn

Često se susrećemo sa situacijom da s klijentom započnemo razgovor o izradi web stranica i onda shvatimo da postoji potreba za osmišljavanjem kompletnog vizualnog identiteta.

Nije svejedno kako će izgledati logotip i znak firme, jer on uveliko određuje izgled web stranice, a kasnije ga treba preneti i na celi niz štampanih medija.

Tu se stvara imidž firme – doslednost u vizualnom identitetu asocira i na doslednost u poslovanju, a o marketinškom proboju nije potrebno ni govoriti.

Naravno, uz grafički dizajn usko je povezana i priprema za štampuk, jer je poznavanje medija za koje se dizajnira ključno, a usklađivanje dizajna i medija odvaja uspešan od neuspešnog produkta.


ŠTA NUDIMO


Posteri, baneri, bilbordi, dekoracije, brošure, flajeri, lifleti, zahvalnice, pozivnice, pakovanja, naslovne strane…da li smo nešto zaboravili? Slobono nas podsetite. Ukoliko ste zainteresovani za neku od štampanih stvari iz naše ponude ili imate dodatne predloge kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam poslati ponudu. Uvek smo raspoloženi za saradnju!

Najbolja ponuda ikada!

Sigurno ćete pronaći pravi proizvod za svoj biznis.

Šta i kako radimo?

Ko je na vezi?

Ko je na mreži: 13 gostiju i nema prijavljenih članova