O Nama

DeedDesign Studio je grupa profesionalaca iz različitih oblasti dizajna. Između sebe imamo više od 10 godina iskustva u grafičkom dizajnu, web dizajnu , programiranju, Internet marketingu…

Primarna delatnost DeedDesign Studio je izrada web stranica, CMS rešenja odnosno custom-made web aplikacije, programska rešenja, kao i smeštaj web stranica.

Naše osnovno usmerenje od početka je da klijentima omogućimo celovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu saradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima.

Kako bismo to i postigli, svakom klijentu pristupamo s jednakim entuzijazmom, istovremeno uzimajući u obzir njegove specifične potrebe i mogućnosti.

Rešenja se kreću od jednostavnih web stranica do kompleksnih web portala; od malih CMS rešenja koja omogućuju unos novosti i fotografija do kompleksnih rešenja koja omogućuju administriranje kompletnih portala kroz više administratorskih nivoa... ukratko, Vi zamislite, mi realiziramo.

Ukoliko ste odlučili da dobijete kvalitetnu i profesionalnu uslugu, pogledajte naše kontakte i odaberite način javljanja koji Vam najviše odgovara.

Mi Vas čekamo i kontaktirat ćemo Vas u najkraćem roku da analiziramo Vaše potrebe, saznamo Vaše želje i otklonimo nedoumice koje možete imati oko izrade web stranica ili formiranja Vašeg vizualnog identiteta.

Zadovoljstvo će nam biti izraditi ponudu koja će Vam pružiti tačne informacije o tome šta dobijate za svoj novac, a ukoliko ostane pitanja s Vaše strane, tu smo da na njih i odgovorimo.

 

Šta i kako radimo?

Ko je na vezi?

Ko je na mreži: 11 gostiju i nema prijavljenih članova