Izrada web sajtova

Internet je vodeći medij i najjeftiniji način prezentacije i oglašavanja Vaše delatnosti ili usluga, t.j. da bi to zaista i postao potrebne su vam dobro osmišljene, lepo dizajnirane i pre svega dobro raspoređeni elementi web stranica koji "sami vode" i usmeravaju posetioce.

Web dizajn i aplikacije

my_workNaša je primarna delatnost izrada web prezentacija, te je iza nas bogato iskustvo u izradi najrazličitijih web stranica, od jednostavnih sa svega nekoliko fotografija i linkova, preko zahtevnih web portala s CMS sistemom (eng. content management system, sistem upravljavanja sadržajem, kojim lako svaki korisnik menja i dodaje novi sadržaj web stranica bez potrebe za skupim softwareom i znanjem izrade web stranica i programiranjem) sve do specijalizovanih poslovnih web aplikacija.

Web stranice izrađujemo tako da se svaka lako naknadno nadograđuje CMS sistemom.

Internet marketing

Prilikom svih naših izrada web stranica posebnu pažnju posvećujemo optimizaciji i prilagođavanju istih web pretraživačima preko kojih će više od 90% posetioca pronaći baš Vaše web stranice, isto kao što ste verovatno i Vi pronašli nas i sada čitate ovaj tekst.

google-logo yahoo-logobingaltavista-logo

O kvalitetu izrade web stranica najbolje govori naše 10-godišnje iskustvo, te više od 500 izrađenih web stranica, portala i web aplikacija.

Šta i kako radimo?

Ko je na vezi?

Ko je na mreži: 10 gostiju i nema prijavljenih članova